20.07.2009

Kadın Olmak

Bazılarının can attığı ama aslında sıkıcı, yorucu , üzücü, devamlı güçlü olmak zorunda bırakan bir şey kadın olmak.
Türkiye'de kadın olmak ne demek okumalıdırlar halbuki.
Dekolte giymesen bile tacize uğrarsın, iş başvurularında dünya kadar sorun yaşamana sebeptir, hadi bir ihtimal oldu, işe başladın ama erkekler kadar belki onlardan daha çok çalışmana rağmen daha az maaş almana da sebep olabilen bir durumdur kadın olmak.
Bu sadece Türkiye`de böyle değildir. Dünyanın her yerinde çeşit çeşit dramlar yaşamaya sebeptir kadın olmak. Dekoltesi yüzünden dolmuştan tekme tokat indirilebilir bir kadın, ojesi varsa kesin "hafif kadın"dır - ne demekse bu da artık-.

Erkekler her zaman etinden , sütünden yararlanılabilecek gereksiz bir yaratık gibi gösterirler kadınları, bunu yaptıklarında da hemcinslerinden aldıkları aferin onlara iyi gelir, birden o küçücük penisleri büyür gözlerinde. Vay be ben neymişim derler.
Halbuki o eleştirdikleri kadınların yanında ağlarlar, sızlarlar, zavallı olurlar kimi zaman. Kadınlar onları aşağılamayı denediğinde -ki sadece deneme amaçlıdır bu- gayet başarılı olurlar lakin kadınların bu hareketlerine hemen isim koyarlar: Erkek Düşmanlığı

Kadın düşmanı erkekler vardır ama erkek düşmanı kadınlar eleştirilir.
Halbuki bütün kadınlar bilir o sürekli göbeğini kaçıyıp, yemek yiyip tuvelete giden babalar da erkektir, anneler çalışır babalar göbeklerini kaşır. Yemeği geç geldi diye kavga çıkarır çekinmeden.

Kadın olmak demek bilip susmak demek. Erkekler için en güzeli budur: yeter ki sussun kadınlar.
Kendine yetemeyen, beceriksiz, kişiliksiz, tipik gerizekalılardır kadınları küçümseyenler. Çok kez söylemişimdir yine söylüyorum. Kadın düşmanı erkeklerin ortak özellikleri yatakta beceriksiz olmaları, hatta çoğunun ama bilinçaltında ama değil erkek sevdalısı olduklarıdır. Erkek sevdalısı olmayanlarda ise erken boşalma ya da en basitinden ereksiyon sorunu vardır. Bu açıklarını nasıl kapatacaklarını düşünürken bundan rahatsız olabilecek tek alakadar kişinin kadın olduğu aklına gelir sonra kadını küçümsemeye, kendi zayıflıklarını kadının üstüne yoğunlaştırmaya çalışırlar, çoğu başarır da çünkü işleri kolaydır. Annelerden, babalardan gördüğü gibi yaşamak zorunda olduğunu zanneden kadın, kabullenecektir aşağılanmayı. Erkekler bunu da düşünmüştür. "Kadınların okumasını, öğrenmesini engelleyelim, hem bunlarda bekaret gibi bir şey de var ahaa lan işte bunu bahane ederiz, namus deriz. okutmayalım biz bunları, etinden sütünden yararlanmaya devam edelim." derler..
Lanet oldu..
Kadın olmak her yerde zordur.
Peçeli kadınlar... Çüklerine sahip olmaktan aciz zavallılar yüzünden örtünmek zorunda bırakılmıştır kadınlar, kendilerini nefsine sahip olmaktan aciz erkek milleti yüzünden saklanmak zorunda kalmışlardır..
Yürürken ayakkabısından ses çıkıyor diye falakaya yatırılmış kadınlar. Evet bu kadınlar da var. O ses bile tahrik ediyor erkekleri o zaman olmasın bu ses, yapamasınlar bunu. En güzel çözüm (!)
Bir adam, kadın saç teli gördü diye ereksiyona geçerse sorumlusu kadındır, değil mi?
Neden saçının telini göstermiştir..?
Tüm derdi uçkuru olan erkeklerin istediği gibi yönettiği kadınlar...
Kadın olmak zordur..

Kadın olmak, cinselliğin sorumluluğunu tek başına omuzlamak da demektir.
İilerde bir gün bir adamla ortak bir parçamız olsun diye her ay kanayıp dururuz.
Sevişiriz, korunmayı bize bırakırlar, hamile kalırız ilgilenmez "Nasılsa taşıyor bebeği rabbim öyle yaratmış." der geçer, bu durumdan şikayet ettiğimizde "Ben mi taşıyayım?" der bir de pişkin pişkin.. Düşük yaparız bir daha çocuk yapmak için fırsat kollar.
Her regl zamanı "Anlıyorum, sen şimdi ilgi istersin." der sonra da bir daha ilgilenmez, hatta üstüne kavga çıkarır, seni daha da bir üzer.
Kadın olmak, her ay kanarken içinin de kan ağlaması demek..


Bu yazı daha önce cesetizleri.blogspot.com adresinde tarafımdan yayınlanmıştır.


Hiç yorum yok: